Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За убав крај на неделата, изгледајте маестрална драма.

Филмот ја раскажува приказната за слеп човек по име Џејмс кој одеднаш прогледува. Се труди да живее нов живот, да ужива во луксуз, да се надмине себеси, да има се што ќе посака. Неговиот нов живот е далеку поразличен од стариот и тоа не им се допаѓа на луѓето околу него. Алчноста ќе го „ослепи“ уште еднаш…

Филмот е во режија на Идо Флук, а главните улога ја толкува Ден Стивенс.

Поврзани статии

Back to top button