Убави вести

Перуанец сними песна во Македонија

Секој од нас посакал барем еднаш да го пропатува светот на мотор. Тоа е адреналинска авантура за која многумина живеат.

Валентино Де Васко, кој по потекло е од Перу  четири години патувал низ светот токму со мотор. Она што е најинтересно во оваа приказна е тоа што песната ја напишал и снимил токму во Македонија, за време на неговиот пет месечен престој на Балканот. Песната го слави номадскиот живот, патувањата и соништата.

Видео материјалите се дело на Ален Кушчар, а продуцент е Роберт Димкоски.

https://www.facebook.com/valentino.mickle/videos/10156034887511808/

Поврзани статии

Back to top button