ДомУбави совети

Што треба да поседува еден современ дом?

Куќата во целост не го прави домот убав. Домот се гради со искреност, љубов и посветеност. Но, има некои работи кои го олеснуваат живеењето во еден дом.

Нема нешто подобро смислено од посебна соба за облека и обувки. Идеална е и жените ја обожуваат. Еден мал простор нека ви биде наменет за гаредероба и обувки. Нека има и огледала во тој простор. Големината на аутилити собата зависи од можноста и големината на вашиот дом.

Не е важно да е премногу голема, важно е што секогаш ќе знаете точно каде што ви стои, секогаш се ќе ви биде под конец и алиштата нема да ви мирисаат на цигари и храна. Соба конкретно за гардероба и чевли е одлична идеја! 

Поврзани статии

Back to top button