Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Избравме една фантастична историска драма.

Филмот ја следи приказната за Џорџ Дуроу, човек без морал кој се обидува да стигне до високите социјални кругови во Париз, заведувајќи богати жени.

Филмот е во режија на Деклан Донелан и Ник Ормерод, а главните улоги ги толкуваат Роберт Патинсон и Ума Турман.

Поврзани статии

Back to top button