Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Недела е ден за добра драма. Филмот кој го одбравме за денес раскажува една невообичаена љубовна приказна режирана од Кејт Коиро, а главните улоги ги играат Кејт Босфорт, Клер Блум и Џејми Блекли.

Една писателка која е заглавена во брак без љубов, заминува за Италија и се впушта во една невообичаена афера и ќе открие некои нови хоризонти…

Поврзани статии

Back to top button