Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Филмот кој е наш предлог за денес ќе ве насмее, ќе ве расплаче, ќе ве трогне, ќе ве натера да размислувате, да сфатите колку голема може да биде љубовта на една мајка.

Фантастичниот Хулио Медем е режисер на остварувањето “Ma Ma”. Станува збор за шпанска драма која ги потресе мајките ширум светот.

Филмот ја раскажува приказната на една мајка која е подготвена да го жртвува и својот живот за нејзините деца, мајка која крвнички се бори да ги направи реалност соништата на нејзиниот син…

Во главните улоги се појавуваат Пенелопе Круз, Луис Тосар, Асиер Стексенадиа и Алекс Брендемул.

Поврзани статии

Back to top button