Убави вести

По повод месецот на жената, искористете ја промоцијата која ќе трае до 31ви Mарт!

По повод месецот на жената, искористете ја промоцијата која ќе трае до 31ви Mарт, од 9000 ден на 7000 ден во Афродита С !!!

*Phi lon-нехируршки третман за подигнување и подмладување на очните капаци, вишок кожа на лице и врат. Моментално видливи резултати во однос на кратење и затегнување на кожата. Phi lon е третман на затегнување на кожата, прави лифтинг и обнова на кожата и има подмладувачки ефект. Се работи на принцип на користење на јонска плазма. Револуционарен метод за постигнување резултати кои се споредливи со хируршките третмани. По третманот сите придружни ефекти исчезнуваат и кожата заздравува за 7-10 дена. 

Поврзани статии

Back to top button