Убави вести

Најдобрите фотографии направени со дрон во 2017

Дроновите станаа нормална појава во нашето секојдневие и се повеќе се употребуваат. Се воодушевуваме од фотките направени од височините кои ни покажуваат како изгледа нашиот свет од една друга перспектива.

На овогодинешниот светски натпревар Dronestagram беа избрани неколку фотографии кои се прогласени за најдобри фотографии направени со дрон за тековната година.

На натпреварот, во конкуренција биле повеќе од 8000 фотографии од професионални фотографи и аматери.
Еве ги победничките фотографии:

Поврзани статии

Back to top button