Убави книги и филмови

Арс Ламина наградува!

Во соработка со Арс Ламина на една наша верна читателка ќе и ја подариме книгата “Кејт идната кралица (Кети Никол)”. 

КНИГА ЗА РАЃАЊЕТО НА ЉУБОВНАТА ПРИКАЗНА ВО КРАЛСКИОТ ДВОР.

Исцрпна ретроспектива на оваа современа кралска љубовна приказна. Неверојатно и до детаљ, Никол ја разоткрива љубовта на Вилијам и неговата идна сопруга и ја истражува неговата силна поврзаност со својот брат и начинот на кој тие заедно ѝ даваат нов ликна иднината на британската монархија.

Врвна новинарска сторија за кралскиот двор.

Богата со интриги и сочни детали за Вилијам и Хари − задолжителна лектира за обожавателите на кралското семејство.

Поврзани статии

Back to top button