ЖивотУбави совети

Жената родена во овој знак е цврста како карпа и вистински борец, ќе ги издржи сите удари што ги носи животот

Таа е силна и таа е лидер! Таа е жена која секогаш е чекор понапред од сите.

За неа нема збор „не“.

Таа „надмина“ толку многу, се скрши и продолжи, посилна од било кога.

Таа не си поставува граници и секогаш е во потрага по вистината.

Таа е жена Стрелец!

Ова е личност која навистина има потенцијал да биде прва во сè.

Претежно е успешна и многу вложува во себе, сака да се подобрува во се што прави.

Таа навистина се бори за резултати и целиот нејзин живот е авантура на личен развој.

Таа е љубопитна, поради што постојано се развива.

Стрелецот е обично љубопитен, секогаш љубопитен. Со овој знак владее домот на филозофијата, а жената Стрелец ја бара вистината во сите околности.

Таа длабоко го истражува секое суштество, а темите за разговор со неа се многу широки и може да се движат од политика, преку односи до духовност.

Ништо не е табу во нејзината потрага по одговори.

Таа е разноврсна и исклучително шармантна и ужива во секое ново искуство.

Жените Стрелец се искрени и независни, а токму тоа многумина го сметаат за многу привлечна комбинација!

Поврзани статии

Back to top button