ЖивотУбави совети

МНТ наградува!

Двајца наши читатели ќе добијат по два гратис билети за претстава од 19часот 27.04.2018

Квартет Ронал Харвуд

Режисер: Зоја Бузалковска

Превод од англиски јазик: Љубица Арсовска
Дизајн и избор на музика: Зоја Бузалковска
Извршни продуценти: Симона Угриновска и Павле Игновски
Инспициент: Александар Рајковски
Фотограф: Самир Љума
Дизајнер на плакат: Павле Игновски

Актерска екипа: Џин Хортон – ЛИЛЈАНА ВЕЛЈАНОВА
Сесили Робсон – КАТИНА ИВАНОВА
Реџиналд Пеџит – ЕМИЛ РУБЕН
Вилфред Бонд – БЛАГОЈ ЧОРЕВСКИ

Поврзани статии

Back to top button