МодаУбави совети

Преферирајте удобност!

Благодарение на модата, патиките од пред некое време повторно се дел од сечие секојдневие. Апсолутен моден хит оваа сеозна се патиките во боите на природата. Од пастелни нежни нијанси до впечатливи, јаки и темни. Удобноста која ни ја овозможуваат патиките не ни ја нудат ниту едни други чевли. Сè почесто се комбинирааат не само за дневни, туку и за вечерни излегувања. Едноставно патиките се секогаш совршен избор. Одбравме неколку модели кои нè оставија без зборови и сакаме да ги споделиме со вас.

Дали ќе се одлучите за спортски или поелегантен модел оставаме на вас, нека е во согласност со вашиот личен стил и вкус.

Поврзани статии

Back to top button