Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Изгледајте една фантастична драма снимана според вистински животни приказни која на поемотивните ќе им предизвика и по некоја солза.

Откако нејзиниот брат Кени е осуден за убиство, Бети Ен Ватерс, мајка на две деца се одлучува да заврши правен факултет и да стане адвокат на нејзиниот брат како би го спасила од затвор. Моќна и вистинска приказна за правниот систем во САД кој понекогаш уништува цели семејства.

Филмот е во режија на Тони Голдвин, а главните улоги ги толкуваат Хилари Свонк и Сем Роквел.

Поврзани статии

Back to top button