Убави книги и филмови

Филм за убав ден {25.07}

Избравме една ивонредна драма со трилер и мистериозни елементи која ќе ве воодушеви!

Филмот е во режија на Роуан Џофи, а главните улоги ги толкуваат светски познатите актери Колин Фирт и Никол Кидман.

Филмот ја следи приказната за една жена која после една несреќа секое утро се буди со празна меморија и не се сеќава на ништо од вчерашниот ден. Нејзиниот доктор ја замолува да го документира секој нејзин ден со фотографии, но бргу потоа таа ќе се запрашува кому може да му верува…

Поврзани статии

Back to top button