Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Нашиот денешен предлог филм е романтична драма која ќе ги освои срцата на понежниот пол.

Еден млад маж доаѓа во Хопливуд кај неговиот роднина и се вљубува во една прекрасна жена. Но, не знае дека влетува во невообичаен љубовен триаголник и несвесно става на ризик многу нешта…

Филмот “Café Society“ е напишан и режиран од Вуди Ален, а во филмот улоги имаат светски познатите Џеси Ејснберг, Кристин Стујарт, Стив Карел и Блејк Лајвли.

Поврзани статии

Back to top button