Некатегоризирано

Филм за убав ден

Недела е ден за добра романтична драма со историски моменти…

Главните улоги во ова филмско остварување ги толкуваат Бред Пит, Марион Котијар, Џаред Харис, а филмот е во режија на Роберт Земекис.

Канадскиот агент за разузнавање, Макс Ватан се запознава со Мариен Бојсежур, борец од францускиот отпор, која набрзо ќе стане негова партнерка на опасна мисија. Треба да глумат дека се во брак за да не бидат сомнителни и да не предизвикаат внимание. Но, дали љубовта може да се одглуми?

Поврзани статии

Back to top button