Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Одбравме американско-шведски трилер кој ќе ве остави без здив.

Новинарот Микаел Блумквист се обидува да му помагне на еден богат бизнисмен да го реши случајот со чудното исчезнување на неговата внука. Додека трае потрагата, Микаел се соочува со сомнителното однесување на семејството на бизнисменот.

Овој филм е сниман по истоимената новела на Стиг Ларсон.

 

Поврзани статии

Back to top button