Убави книги и филмови

Филм за убав ден {22.08}

Денеска изгледајте го најновиот филм на режисерот Џефри блиц, во кој главната улога ја толкува харизматичната актерка Ана Кендрик.

Елоиз треба да и биде деверица на свадбата на најдобрата пријателка. Но, тоа нема да се случи бидејќи ја раскинува врската со кумот. На денот на свадбата, емоциите и се испомешани и е приморана да седи на последната маса со доста чудни луѓе кои ќе и помогнат да ја направи најважната работа во нејзиниот живот.

Поврзани статии

Back to top button