Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Петок е! Опуштете се со добра комедија! Одбравме филм кој добро ќе ве забавува.

Филмот „Why Him?“ е режиран од Џон Хамбург, а главните улоги ги толкуваат Џејмс Франко, Брајан Кренстон и Зои Деуч. Што се случува кога ќерката ги запознава своите родители со нејзиното момче кое е целосно откачено и нејзиниот татко не може да се помири со фактот дека токму тој чуден човек ќе му биде зет за ќерка? Урнебесен филм кој ќе ве изнасмее!

Поврзани статии

Back to top button