Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За убав вторник, одбравме филм кој ќе ве воодушеви!

Изгледајте ја оваа прекрасна приказна за две души кои иако се на далечина се толку поврзани и блиски, како да се знаат со векови. Запрашајте се дали е возможно да сте телепатски поврзани со човек кој не го познавате?

Филмот е во режија на Брин Хил, а главните улоги ги толкуваат Зои Казан и Мајкл Стел-Дејвид.

Поврзани статии

Back to top button