Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Изгледајте добар трилер со акциони елементи!

Главниот лик во овој филм се лекува од неговата зависност за коцкање. Тој работи како телохранител. Но, ќе влета во една ситуација и ќе мора да игра на сè или ништо. Ќе уживате во адреналински моменти и многу акција!

Филмот е сниман според новела на Вилијам Голдмен, а е режиран од Сајмон Вест. Улогите ги толкуваат Џејсон Статам, Мајкл Ангарано, Софија Вергара, Доминик Гарсија Лоридо…

Поврзани статии

Back to top button