Убави книги и филмови

Филм за убав ден {16.08}

Завршете го денот со романтична драма која ќе ве разнежни.

Филмот е во режија на Стела Маги, а главните улоги ги толкуваат Аманда Стенберг и Ник Робинсон.

Филмот ја следи приказната за една тинејџерка која поради нејзината здравствена состојба не може да води нормален живот и се заљубува максимално во нејзиниот сосед…

Поврзани статии

Back to top button