Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За денеска одбравме еден постар но се уште актуелен и доста интересен филм кој ќе го задржи вашето внимание се до последниот кадар.

Филмот е приказна за коинциденциите, за игрите на судбината, непланираните средби, претчувствата… Еден контролор на летање се соочува со доста чудни ситуации кои се повторуваат и кои можат да имаат последици…

Филмот е во режија на Пол Кири, а главните улоги ги толкуваат Тереза Палмер и Мајкл Хјусмен.

Поврзани статии

Back to top button