Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За убав да биде понеделникот одбравме една интересна комедија со акциони елементи која добро ќе ве забавува.

Една девојка, кратко пред да замине на егзотично патување е извисена од нејзиното момче, па се одлучува да замине со својата мајка. Но, тие две се толку различни за да можат да функционираат заедно и тоа на одмор во далечна земја. Филмот е во режија на Џонатан Левин, а главните улоги ги толкуваат Ејми Шумер и Голди Хоун.

Поврзани статии

Back to top button