Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Одбравме филм кој откако ќе го изгледате, силно ќе посакате да се спакувате и да заминете некаде…

“Wild“ е американска биографска драма за преживувањето, режирана од Жан – Марк Вале. Во главните улоги се појавуваат Рис Витерспун, Лаура Дерн и Мајкл Хуисмен.

Понекогаш една импулсивна одлука може да го промени животот во целост и да ве фрли во еден процес на трагање кој е несопирлив…

Хероината на овој филм влегува во еден таков процес и додека го открива непознатото, се труди да открие и што всушност сака.

Поврзани статии

Back to top button