Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Изгледајте одлична комедија која ќе ве расплаче од смеење!

Ени и Џеј, кои се во брак повеќе години и имаат две деца, за да го зачинат својот сексуален живот одлучуваат да направат секс снимка. Но, одеднаш сфаќаат дека снимката е на еден куп таблети кои им ги подариле на пријатели, на поштарот, на шефот… Се одлучуваат да тргнат во потрага…

Филмот е во режија на Џејк Кесдан, а главните улоги ги толкуваат Камерон Дијаз и Џејсон Сигел.

Поврзани статии

Back to top button