Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Ако ги обожавате романтичните драми, тогаш овој филм е вистинскиот избор. Филмот кој е наш предлог за денес ќе ве разнежни максимално…

Музичката драма во која главните улоги ги толкуваат Кира Најтли, Марк Руфало и Адам Левин ќе ве инспирира, ќе ви покаже дека и најлудите соништа можат да станат магично секојдневие и ќе ве мотивира да се борите за оние работи кои силно ги сакате и во кои силно верувате!

Поврзани статии

Back to top button