Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За супер забавна среда, одбравме една комедија.

Филмот е во режија на Ендрју Буш, а главните улоги ги толкуваат Мамри Харт и Адам Лустик.

Филмот ја следи приказната за една жена која наскоро ќе наполни триесет години, а нејзините пријателки и подготвуваат забава токму по тој повод. Но, се чини дека некои нешта не одат баш по планот и ситуацијата ќе излезе од нивна контрола…

Поврзани статии

Back to top button