Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За совршен крај на оваа среда избравме романтична драма со комични елементи.

Ова филмско остварување е во режија на Вит Стилмен, а главните улоги ги толкуваат Кејт Бекинсел и Клое Севињи.

Една мајка очајно се обидува да пронајде партнер за својата ќерка и прилика за себеси. Се разбира, тоа мора да бидат богати и ценети мажи. Дали со својата манипулативност ќе успее во намерите останува да погледнете…

 

Поврзани статии

Back to top button