Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Денеска ви предлагаме да погледнете еден арегнтински трилер кој навистина е фантастичен…

Еден компјутерски инженер кој е парализиран ќе добие чудни потстанарки. Но, и ќе сфати дека нешто чудно се случува во неговата визба, па се впушта во најопасната авантура во неговиот живот…

Овој филм е режиран од Родриго Гранде, а главните улоги ги толкуваат Леонардо Сбаргалиа, Пабло Ечари и Клара Лаго.

Поврзани статии

Back to top button