Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Саботно, одбравме една одлична драма која жените ја обожаваат. Доколку ја немате гледано, денес е вистиснкото време за тоа.

Овој филм е сниман според истоимената книга на Елизабет Џилберт, а главната улога ја толкува харизматичната Џулија Робертс. Филмот е во режија на Рајан Марфи.

Една несреќна и збунета жена сфаќа дека е во погрешна врска, па се одлучува на развод. Тргнува на една невообичаена авантура. Патува во Италија, Индија и Бали за да се пронајде себеси и да сфати што сака… Но, освен себеси ќе пронајде и многу други важни нешта…

Поврзани статии

Back to top button