Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За убав четврток изгледајте забавна романтична комедија.

По еден чуден и крајно лош состанок на слепо, една штотуку разведена жена и еден вдовец сфаќаат дека се заглавени заедно во одморалиште за семејства и се соочуваат со комични ситуации додека нивните деца „збеснуваат“…

Главните улоги ги толкуваат Адам Сендлер и Дру Баримор.

Поврзани статии

Back to top button