Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Одбравме романтична драма која ќе ви предизвика и солзи и нежни насмевки.

Филмот “The Vow“ е холивудска романтична приказна за една жена која после сообраќајна несреќа губи дел од меморијата. Не го препознава ни својот сопруг кој душата би ја дал за неа. Тој очајно се обидува да и докаже која е, како се запознале, како се вљубиле, зошто се одлучиле да бидат заедно, но се чини дека сето тоа е безуспешно.

Филмот е режиран од Мајкл Сакси, а главните улоги ги толкуваат Рејчел МекАдамс и Ченинг Татум.

Поврзани статии

Back to top button