ЖивотУбави совети

Соодветни фризури за кога носите зимски дебели капи, баретки или шешири!

Најдовме неколку фризури кои идеално се вклопуваат со дебели, волнени зимски капи, траки и баретки. Која фризура е вашата омилена?

1. Направете обична плетенка илидве плетенки рибина коска.

2. Косата соберете ја во ниско опавче.

3. Ниска пунџа која нема да се измести откако ќе ја извадите капата.

4. Пуштена истегната фризура.

5. Брановидна фризура само на долниот дел од косата.

Погледнете го видеото:

 

Поврзани статии

Back to top button