ДомУбави совети

Само за љубителите на уникатни и несекојдневни декорации!

Сликите во продолжение се тука за да ве мотивираат. Сами, со малку фантазија и труд создадете си уникатна и несекојдневна декорација за било кој дел од домот. Доколку имате деца ова е супер причина да ги активирате и да ја разбудите креативноста што поскоро во нив. Овој вид декорации – направи сам се паметат и чуваат засекогаш. Нека ви останат како спомен за некои убави времиња… Нека ви измамуваат насмевки кога и да ги здогледате. Животот го прават убав малите групни семејни задоволства!

Поврзани статии

Back to top button