Рецепт за убав денУбави луѓе

Рецепт за убав ден на Тадеј Матијашич

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува спортистот Тадеј Матијашич!

Денот го започнувам со утрински тренинг на кеј, потоа со мојата сакана појадуваме, шетаме на кратко и веќе е време повторно да одам на тренинг. На крајот од денот, поточно вечерта, сум посветен на моите клиенти кои вежбаат заедно со мене. Во глобала скоро секој убав ден ми е исполнет со многу тренинзи, дружби и со саканата личност.

Поврзани статии

Back to top button