Рецепт за убав денУбави луѓе

Рецепт за убав ден на Александар Дадар

Најпознатиот мејк ап артист на нашите простори, Дадар за читателите на ubavo.mk ја открива убавината на неговиот ден.

Убав ден за мене почнува пред се кога сум убаво одморен. Ме радува помислата за одењето на работа која е ретко убава. Убавите мигови поминати со моите блиски, сакани и секако со моите внуци.

Поврзани статии

Back to top button