Убави вести

ПРЕД и ПОТОА со Небојша Пешевски!

Кога шминките ќе “паднат” во рацете на професионалец верувајте дека ќе се случи чудо! Со огромно задоволство ви ја најавуваме нашата нова соработка со неповторливиот Небојша Пешевски *ПРЕД и ПОТОА. Од сега на убаво.мк секоја недела ексклузивно ќе може да следите колкави промени може да се направат со професионална шминка.

Дамите се среќни кога знаат дека постојат професионалци кои умеат да им ја истакнат убавината на уникатен начин! 

Поврзани статии

Back to top button