ЖивотУбави совети

Петте чести стравови кои не носат никому ништо добро…

Кога ќе се соберат и одземат безбројните негативни мисли кои на секој од нас му се мотаат по глава, остануваат пет кои се најчести а психолозите ги сметаат за емотивни. Ништо добро од нив никогаш не произлегло, а да не зборуваме за чувство на задоволство, среќа или успех.

Погледнете кои се најштетните стравови кои секому некогаш се мотаат низ глава и обидете се да се ослободите од нив.

“Не сум доволно добар”

“На никој не му е жал за мене”

“Нема да успеам”

“Зошто е другиот подобар од мене”

“Не е добро, ќе биде полошо”

Поврзани статии

Back to top button