ДомУбави совети

Освежете го домот!

Тапетите се апсолутен хит оваа година и тие се вратија на врвот на листата во нов стил. Вие можете да ги декорирате сите ѕидови со тапети или да поставите тапет само на оној ѕид што сакате да го истакнете. Внесете бои во домот!

Бојата и дизајнот треба внимателно да се одберат, тапетите можат да бидат од: хартија, полу-позлатени, текстилни, со релјефна структура, печатени, со или без шема.

Во продолжение неколку идеи кои ќе ве инспирираат на кое место од домот може да ставите тапет:

Поврзани статии

Back to top button