ДомУбави совети

Од “Singer” машините може да создадете ретро намештај во домот!

Доколку сакате во домот да создадете впечатлива, ретро и необична атмосфера овие фотки навистина ќе ви ја олеснат работата бидејќи даваат огромна инспирација.

Од старите машини за шиење може да го искористите долниот дел и да создадете неповторлив намештај по ваша желба, кој ќе го поседувате само вие. Ќе изгледа како да сте потрошиле цело богатство а всушност потребна е само креативна идеја и малку пари.

Поврзани статии

Back to top button