ДомУбави совети

Нов тренд во домот: тропски бои и шари!

Тренд во 2018 ќе бидат тропските дезени, бои и декорации во секој дел во домот. Доколку неколку простории од домот ги уредите со ваков дезен со сигурност ќе ја зголемите позитивната енергија. Набавете си постелнина за спалната, перничиња за гарнитурата во дневната, чинии или чаши во кујната, тапет во било кој простор од домот, завеси, урамени слики, рамки или столна ламба со ваков дезен, при самото поставување ќе почувствувате свежина во просторот и ќе доловите ултра модерен изглед.

Поврзани статии

Back to top button