ЖивотУбави совети

Нивни квалитети се упорност и силна волја, а нивните недостатоци се тврдоглавост, суровост и љубомора!

Тие се подложни на разни епидемии и заболувања на крвта и крвните садови.

Не се лесни за дружење, тврдоглавоста нивна често ги остава сами, со премал број на пријатели со кои редовно комуницираат и се дружат. Завидливи се, не го кријат тоа, љубомората владее со нив.

Сурови се, ретко имаат чувства за луѓето околку нив.

Нивни квалитети се упорност и силна волја, а нивните недостатоци се тврдоглавост, суровост и љубомора.

Такви се личностите родени во знакот Шкорпија.

Поврзани статии

Back to top button