МодаУбави совети

Нејзиниот уникатен стил ќе ве маѓепса!

Жена која зрачи со убавина и позитивност со сигурност може да кажеме дека е токму Морана Мамич. Жена која потекнува од балканот, а живее светска слава.

Редовно објавува перфектни слики на Инстаграм па затоа ја следат многу девојки и жени и од неа црпат инспирација и добиваат идеи за интересни модни комбинации. Таа е жена која се негува и секојдневно ја надградува својата убавина. Заследете ја на Инстаграм и украдете некоја штосна идеја од неа, прочитајте од нејзините супер интересни статуси и одморете очи.

Во продолжение ние ви одбравме неколку слики кои не оставиа без здив. Секогаш е на интересни и убави места скоцкана од глава до петици. Нејзиниот оргинален стил ќе ве маѓепса!

https://www.instagram.com/p/BWewrO3jpg0/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BXicIl6Dq0r/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BWvFmAfD1C-/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BXdM7JQDsYo/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BWaGOfvjiuR/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BS9OA3wDlrK/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BRa4wwPDzKx/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BQK_oajhcrH/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BPFyDXyhqyf/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BO626qyht7p/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BOJ4DathhUr/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BN2Ml-4BM9l/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BJoMi_ND24w/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BH2MUQYDqLT/?taken-by=morana_mamic

https://www.instagram.com/p/BHuntfHDxUJ/?taken-by=morana_mamic

Поврзани статии

Back to top button