Убави вести

Најзгодната трудница е она, се согласувате?

Најзгодната фитнес жена е бремена. Запознајте ја трудницата која вежба секојневно и се храни здраво и во текот на бременоста. Идеално и здраво изгледа и пред бременоста, може да се каже дека едноставно зрачи со позитивност и надеж.

Таа е позитивна и ведра, често пати советува пуштајќи снепчиња на инстаграм и може да и послужи како мотивација на секоја жена. Заследете ја на инстаграм и наполнете се со сила и желба за поздрав живот следејќи ја. Започенете веднаш да ги пркатикувате нејзините позитивни и стручни совети. Таа ќе ви помогне да го засакате своето тело и неуморно да работите за негово усовршување.

Таа го живее својот сон, живејте го и вие. 

https://www.instagram.com/p/BVUoa-bj-Oh/?taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BVzmshrlp5A/?taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BWKzj69FnHc/?taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BXLReHrlha_/?taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BXo-lPpFOLs/?taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BXu_OSyFqX1/?taken-by=emilyskyefit

https://www.instagram.com/p/BX9QdhvledB/?taken-by=emilyskyefit

Поврзани статии

Back to top button