МодаУбави совети

Најавен е најпопуларниот дезен за оваа година!

Модниот месец официјално започна со модна недела во Њујорк. Она што можевме да го забележиме преку фотографиите е дека преовладуваат карирани модни парчиња. Со сигурност оваа година ќе биде година во која карираната облека ќе биде во фокусот. Ќе се носи карирано секаде, ќе се комбинира буквално на се. Мора да признаеме дека карираните модни парчиња му даваат уникатен и посебен шмек на целосниот аутфит. Внесете мала доза од овој тренд во вашето секојдневие и бидете секогаш во чекор со модните случувања.

Поврзани статии

Back to top button