ЖивотУбави совети

МНТ наградува!

Во соработка со Македонскиот Народен Театар повторно доделуваме гратис билети за 09.03.2018 од 19часот.

Мајсторот и Маргарита – Михаил Булгаков

РежисерИван Поповски

Превод: Тања Урошевиќ

Драматизација на текстот: Иван Поповски

Асистент на режисерот: Ангелчо Илиевски

Сценограф: Валентин Светозарев

Костимограф: Марија Пупучевска

Дизајнери на светло: Владислав Фролов, Илија Тарчуговски, Владо Ќулавковски

Дизајнер на шминка: Горан Игњатовски

Времетраење: 240минути

Пауза: Да

Поврзани статии

Back to top button