ЖивотУбави совети

МНТ наградува!

Два гратис билети за Брачна игра од 21часот на 02.03.2018 

Брачна игра според Едвард Олби, Режисер: Тони Михајловски, Извршен продуцент: Симона Угриновска, Продуцент: Виолета Дамевска – Ѓоргиева, Преведувач од англиски: Весна Петрушевска, Костимограф: Елена Пандева , Изработка на костимите: Модно студио – Елена Лука, Сценограф: Илина Ангеловска , Реализација на сценографијата: Флорис од Кочани, Музичка илустрација: Игор Џамбазов и Весна Петрушевска , Дизајнер на плакат: Срѓан Јаниќијевиќ.

  • Премиерна изведба:Недела, 08 Мај 2016
  • Времетраење:75 минути
  • Пауза:Не
  • Сцена:Мала

Поврзани статии

Back to top button