ЖивотУбави совети

МНТ наградува!

НА ВАШЕ ЗАДОВОЛСТВО Македонски Народен Театар ДОДЕЛУВА ПО ДВЕ ГРАТИС КАРТИ (28.02.2018) ОД 20 часот НА ДВАЈЦА НАШИ ВЕРНИ ЧИТАТЕЛИ! 

Разговори во четири очи (07.12.2017 – 19:00h) Ингмар Бергман РежисерНина Николиќ Адаптација: Тамара Барачков Дизајн на претставата: Костимограф: Ивана Каранфиловска-Угуровска Сценограф: Сања Аврамоска Актерска екипа: Амернис Нокшиќи – Јовановска, Нина Деан, Петре Арсовски, Оливер Митковски/Благој Веселинов, Дарја Ризова, Катина Иванова и Дамјан Цветановски. Сцена:Мала Времетраење: 67 минути

Поврзани статии

Back to top button