ЖивотУбави совети

Македонски Народен Театар наградува!

НА ВАШЕ ЗАДОВОЛСТВО Македонски Народен Театар ДОДЕЛУВА ПО ДВЕ ГРАТИС КАРТИ (18.01.2018) ОД 19 часот НА ДВАЈЦА НАШИ ВЕРНИ ЧИТАТЕЛИ! 

Разговори во четири очи (07.12.2017 – 19:00h) Ингмар Бергман РежисерНина Николиќ Адаптација: Тамара Барачков Дизајн на претставата: Костимограф: Ивана Каранфиловска-Угуровска Сценограф: Сања Аврамоска Актерска екипа: Амернис Нокшиќи – Јовановска, Нина Деан, Петре Арсовски, Оливер Митковски/Благој Веселинов, Дарја Ризова, Катина Иванова и Дамјан Цветановски. Сцена:Мала Времетраење: 67 минути

Поврзани статии

Back to top button